“Klein team, groot in service!”

EstateCare is een full-service online marketing & advieskantoor. Onze experts weten als geen ander wat er speelt op de huizenmarkt. Wij begrijpen dat de verkoop of aankoop van je huis een spannende stap is. Daarom is het prettig als je wordt begeleid door één van onze experts.

Ons gedreven team zorgt bij verkoop voor de visualisatie van jouw woning en een sterke marketingcampagne met de nieuwste trends zoals 360° foto’s, luchtfoto’s, vastgoedstyling,… Resultaat? Een snelle verkoop van jouw woning, zonder hoge makelaarskosten. Een win-win.

Nood aan begeleiding bij aankoop van een woning? Ons team begeleidt jou op een professionele en persoonlijke manier naar de verwezenlijking van jouw woonwens.

Onze diensten zijn uitgebreid zodat wij jouw (vakantie)woning ook kunnen verhuren aan toeristen. We verhuren jouw woning met zekerheid van maximale inkomsten en de rust van minimale zorgen.

Jij beslist, maar met ons sta je een stuk sterker!

 
 
Open en eerlijke communicatie

We begrijpen dat je alle ins en outs wilt weten en het liefst er zelf met je neus bovenop zit. Zouden wij ook doen 🙂 Daarom bespreken en delen we gewoon alles met je.

 
 
We zijn er (bijna) altijd

We helpen je graag snel en professioneel, ook buiten kantooruren. Dat is, volgens ons, het minste dat je mag verwachten.

 
 
estate-care verkopen zonder makelaar
Gewoon goede service

Voor ons zo vanzelfsprekend, dat we het eigenlijk bijna niet zouden willen vermelden. We helpen je zoals we zelf ook geholpen willen worden. Gewoon, omdat dat normaal is.

 
 
Open en transparant

We willen niet alleen transparant zijn in onze werkwijze, maar ook over de kosten. Daarom vind je op onze website alle tarieven voor onze diensten. Optimale service tegen een eerlijk tarief.

 
 
Tekengebied 1-2
Tekengebied 1-3
Tekengebied 2
Tekengebied 3

Schakel onze hulp in

We staan u graag bij!

Aarzel niet contact op te nemen, wij verheugen ons er al op om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Om je gebruikservaring te verbeteren maakt estatecare gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies.