Property hosting service

Bent u op zoek naar een partner voor het verhuren van uw (vakantie)woning? Dan staan wij voor u klaar met onze property hosting service! Wij zorgen voor dynamische prijsstrategie die korte en middellange verhuur combineert om het meeste uit piekperiodes te halen en u tot 30% meer rendement op te leveren dan een traditionele lange termijn. Verhuur via AirBnB, booking.com en andere online platformen .

Wij beheren uw boekingen, gastscreening, verzorgen de check-in van uw gasten, zorgen voor linnen, organiseren de schoonmaak, en bieden nog tal van extra diensten zodat uw klanten zorgeloos kunnen genieten.

 
 
 

1. Verkennend gesprek

 

Wij komen graag bij u langs voor een verkennend gesprek, hierbij worden alle details besproken en kunt u ons beter leren kennen. Wij horen graag wat uw verwachtingen zijn en hoe we onze krachten kunnen bundelen. Onze service is gericht om u als woningeigenaar volledig te ‘ontzorgen’.

 

2. Bezoek aan uw vastgoed

Na ons verkennend gesprek komen wij met onze fotograaf bij u langs. Er wordt een schitterende fotoreportage gemaakt, zodat uw woning/appartement nog beter in de kijker komt. Zodat wij SAMEN zorgen voor een hoger rendement en een zorgeloze verhuur.

3. Full service

Met ons team staan wij graag paraat met een 24/7 service, zodat uw gasten zorgeloos kunnen genieten. Wij staan er dan ook op om persoonlijk de sleutel te overhandigen en eventuele extra diensten te verzorgen op maat en naar wens van uw gasten.

Dit zorgt niet alleen voor een totaalpakket, maar ook voor een onvergetelijke ervaring.

Tarief

Onze alles-in-één hostingservice kost 25% incl. BTW van je verhuurinkomsten plus de schoonmaak fee die je gasten aan jou betalen. Verder zijn er nooit extra kosten. Airbnb inkomsten worden na elke boeking op jouw rekening gestort en wij factureren achteraf. Zo heb jij een eenvoudig overzicht en zijn wij transparant over onze kosten. We hanteren geen minimum aantal verhuurdagen en je zit bij ons nooit vast aan een contract.

 
 

Schakel onze hulp in

We staan u graag bij!

Aarzel niet contact op te nemen, wij verheugen ons er al op om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Om je gebruikservaring te verbeteren maakt estatecare gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies.