Ben je van plan je woning uit de hand te verkopen?

 

Welke prijs kan je vragen? Hoe zet je jouw huis in de markt? Onze experts helpen je met de verkoopsmethode die het best bij jou past. We publiceren jouw huis op verschillende vastgoedplatformen en bezorgen jou een verkoopbord aan jouw raam.

Zo kan niemand meer om jouw huis heen! Bovendien werken wij met 0% commissie! Ons uniek en succesvol concept is de nieuwste manier om vastgoed te verkopen.

verkopen zonder makelaar

1. Waardebepaling

Hoeveel kan ik voor mijn woning krijgen? Een vaak gestelde vraag die afhangt van verschillende factoren: ligging, grootte, staat, regio. We maken een realistische en marktconforme schatting. Uiteindelijk bepaalt u nog steeds zelf de eigenlijke vraagprijs van de woning.

2. Woningpresentatie

Onze fotograaf komt bij je langs voor het perfecte plaatje van jouw huis. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, komen er extra opties bij zoals een volledig digitale bezichtiging van uw pand met 360° foto’s, verkoop flyers & vastgoedstyling.

3. Verkoopstrategie

Tegenwoordig gebeurt alles online, ook het zoeken en het verkopen van een eigendom. Op allerlei online vastgoedplatformen zoals Immoweb, Zimmo & Tweedehands plaatsen en promoten we uw woning. Ook op onze social-mediakanalen zoals Facebook, Instagram en website.

4. Bezichtigingen & onderhandelingen

Je ontvangt een melding in jouw persoonlijk account van zodra er mensen geïnteresseerd zijn in jouw woning. Logisch, want niemand kent jouw huis zo goed als jij. Krijg je een bod? Dan voer jij zelf de prijsonderhandelingen. Vragen of tips nodig? Wij geven jou het nodig advies.

 
estate-care verkopen zonder makelaar

5. Service na verkoop

Indien gewenst kan je gebruik maken van onze service na verkoop. Hierbij helpen we jou met het plannen & uitvoeren van een plaatsbeschrijving, opzeg/overdracht of stopzetting van jouw energie-, water- en verzekeringscontract(en), of zelfs het plannen van jouw verhuis.

Tekengebied 1-2
Tekengebied 1-3
Tekengebied 2
Tekengebied 3

Schakel onze hulp in

We staan u graag bij!

Aarzel niet contact op te nemen, wij verheugen ons er al op om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Om je gebruikservaring te verbeteren maakt estatecare gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies.