Begeleiding bij aankoop van uw woning

Als je een huis gaat kopen, is het fijn als er soms iemand met verstand van zaken met je meekijkt.
Het is vermoedelijk de grootste en belangrijkste aankoop van jouw leven.

Onze experts onderzoeken voor u de huidige staat van de woning, of de vraagprijs marktconform is, of u moet rekening houden met bijkomende renovatiekosten.

1. Zoeken en bezichtigen

Ongetwijfeld struin je alle huizensites al af. Heb je een huis gespot? Dan is het tijd voor een bezichtiging. Die doe je zelf. Wil je meer weten over waar je op moet letten en wat je moet vragen? Dan zit één van onze aankoopcoaches voor je klaar. Gewoon om even te sparren, als dat nodig is. 

2. Woninganalyse (waarde en markt)

Overweeg je een bod te doen? Vraag dan een woningcheck aan. Dan nemen we alles wat er te weten is over het huis vooraf met je door: onder meer de prijzen per m², recent verkochte woningen in de buurt, de concurrentie in de markt. Ideaal! Zo zie je niks over het hoofd. Op basis van al die informatie helpen we je met de waardebepaling en de juiste biedingsstrategie.

3. Aankoopadvies

Na de woningcheck bereiden we samen het openingsbod voor en adviseren we jou waar nodig. We nemen alles goed met je door. Je neemt zelf contact op met de verkopende partij om je bod uit te brengen. Als een echte pro!

 

4. Onderhandelen als een pro

Na het openingsbod staan we klaar om je verder te coachen. Tijdens de onderhandelingen kun je begeleiding op maat verwachten. Samen gaan we voor de scherpste prijs en de meeste gunstige voorwaarden. En jij onderhandelt als een pro!

5. Gunstig tarief

De prijs bedraagt 575 euro incl. 1 huisbezoek (binnen straal 10 km, extra km à 1 euro/km). Extra huisbezoeken zijn mogelijk en dat voor het tarief van 197 euro + verplaatsingskost à 1 euro/km (buiten straal van 10 km).

 

Gratis gesprek over uw hypotheek!

Huis gevonden? Dat is mooi, maar kun je het ook betalen? Wees slim en begin op tijd met het bekijken van jouw financiële mogelijkheden. Wat kun je maximaal lenen en wat past het best bij jou? Bij de Hypotheekwinkel kan je erop vertrouwen dat je altijd een passend advies krijgt bij jouw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst. Wij openen voor u de deur naar 25 banken en geven u de best mogelijke opties.
Tekengebied 1-2
Tekengebied 1-3
Tekengebied 2
Tekengebied 3

Schakel onze hulp in

We staan u graag bij!

Aarzel niet contact op te nemen, wij verheugen ons er al op om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Om je gebruikservaring te verbeteren maakt estatecare gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies.